De nieuwe roman van de Nederlandse winnaar van de International Booker Prize Lucas RijneveldMijn lieve gunsteling, is net verschenen in het Tsjechisch.

De internationale bestseller Mary van de Nederlandse auteur Anne Eekhout is recentelijk in het Tsjechisch verschenen in de vertaling van Veronika ter Harmsel Havlíková.

De Nederlandse bestseller Aleksandra van Lisa Weeda is net verschenen in het Tsjechisch in de vertaling van onze Blanka Juranová.

Boheemse kerst

Een jubileumproject van Projectkoor Festina Lente olv Dirkjan Horringa
mmv La Pellegrina Kamerorkest en Tsjechische solisten.

Brief voor de koning van Tonke Dragt komt in de vertaling van Jana Pellarová-Irmannová in het Tsjechisch uit.

Museum MORE in Gorssel heeft zondag 6 februari een unieke tentoonstelling van Tsjecho-Slowaaks realisme geopend. Ons kwam de eer toe om voor deze tentoonstelling het catalogus te vertalen. De tentoonstelling is tot 8 mei geopend en zeker het bezoek waard.

Hoofdpagina » Project / Interim Management

Project / Interim Management

Project- en interimmanagement

Voor Nederlandse bedrijven die in Tsjechië actief zijn of overwegen daar activiteiten op te gaan starten, op de volgende gebieden:

  • Ondersteuning bij opstartlocatie keuze, Greenfield operatie of bedrijfsovername, schrijven van haalbaarheidsstudie, subsidie aanvraag, aanbieden van diensten als locaal steunpunt
  • Bedrijfsanalyse/ Quickscan: in al bestaande organisaties onderzoeken waar verbeterd en geoptimaliseerd kan worden
  • Change management; overbruggen van verschillende denkwijzen en culturele verschillen tussen Westerse en CEE bedrijven. Implementeren van voorstellen en optimalisatieslagen
  • General Management: voor lopende bedrijven en al lopende bedrijfsactiviteiten.
  • Project Management: bouw- en verbouw, fysiek inrichten van de logistieke ketenorganisatie (Supply Chain) in distributiecentra, in retail- en andere (productie-)bedrijven

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van cookies. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer info