De beroemde Vlaamse schrijver Stefan Hertmans bezoekt Praag in het kader van de boekenbeurs Svět knihy, waar hij op 25 mei om 11:15 uur optreedt op de Praagse Výstaviště.

Op 4 mei 2024 om 14.00 uur treedt de Nederlandse journaliste Caroline de Gruyter op tijdens het United Islands of Prague Festival (Střelecký ostrov, DJ Stage). 

De nieuwe roman van de Nederlandse winnaar van de International Booker Prize Lucas RijneveldMijn lieve gunsteling, is net verschenen in het Tsjechisch.

De internationale bestseller Mary van de Nederlandse auteur Anne Eekhout is recentelijk in het Tsjechisch verschenen in de vertaling van Veronika ter Harmsel Havlíková.

De Nederlandse bestseller Aleksandra van Lisa Weeda is net verschenen in het Tsjechisch in de vertaling van onze Blanka Juranová.

Boheemse kerst

Een jubileumproject van Projectkoor Festina Lente olv Dirkjan Horringa
mmv La Pellegrina Kamerorkest en Tsjechische solisten.

Hoofdpagina » Project / Interim Management

Project / Interim Management

Project- en interimmanagement

Voor Nederlandse bedrijven die in Tsjechië actief zijn of overwegen daar activiteiten op te gaan starten, op de volgende gebieden:

  • Ondersteuning bij opstartlocatie keuze, Greenfield operatie of bedrijfsovername, schrijven van haalbaarheidsstudie, subsidie aanvraag, aanbieden van diensten als locaal steunpunt
  • Bedrijfsanalyse/ Quickscan: in al bestaande organisaties onderzoeken waar verbeterd en geoptimaliseerd kan worden
  • Change management; overbruggen van verschillende denkwijzen en culturele verschillen tussen Westerse en CEE bedrijven. Implementeren van voorstellen en optimalisatieslagen
  • General Management: voor lopende bedrijven en al lopende bedrijfsactiviteiten.
  • Project Management: bouw- en verbouw, fysiek inrichten van de logistieke ketenorganisatie (Supply Chain) in distributiecentra, in retail- en andere (productie-)bedrijven

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van cookies. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer info