In het Tsjechisch is inmiddels het derde boek van de Nederlandse bestsellerauteur Kluun verschenen.

In het Tsjechisch verschijn nu het tweede boek van de succesvolle Nederlandse schrijfster Eva Meijer. Het vogelhuis vertelt over het leven van bijzondere, eigenwijze amateurbiologe Len Howard.

De eerste vertaling van de Vlaamse bestsellerauteur Tom Lanoye is eindelijk ook in het Tsjechisch gepubliceerd. De onlangs verfilmde roman Het derde huwelijk verschijnt in de vertaling van Radka Smejkalov√°.

De toespraak die Arnon Grunberg op 4 mei in de Nieuwe Kerk in Amsterdam heeft gehouden en die heel wat wind deed opwaaien zal in heel veel Europese talen verschijnen. Uit initiatief van een aantal Centraal-Europese vertalers "Met vertalingen voor een betere maatschappij" wordt de tekst van de toespraak in elf andere talen vertaald, omdat Grunbergs woorden niet alleen Nederlanders maar alle Europeanen treffen, aldus de initiatiefnemers.

De Vlaamse roman en wereldwijde bestseller Oorlog en terpentijn van Stefan Hertmans werd inmiddels in 26 talen vertaald. Dankzij uitgeverij Argo komt er nu ook het Tsjechisch bij.

In de Tsjechische vertaling verschijnt nu het in vele talen verrtaalde boek van Eva Meijer Dierentalen. Een spannend relaas over communicatie tussen dieren onderling en tussen dieren en mensen. 

Hoofdpagina » Project / Interim Management

Project / Interim Management

Project- en interimmanagement

Voor Nederlandse bedrijven die in Tsjechië actief zijn of overwegen daar activiteiten op te gaan starten, op de volgende gebieden:

  • Ondersteuning bij opstartlocatie keuze, Greenfield operatie of bedrijfsovername, schrijven van haalbaarheidsstudie, subsidie aanvraag, aanbieden van diensten als locaal steunpunt
  • Bedrijfsanalyse/ Quickscan: in al bestaande organisaties onderzoeken waar verbeterd en geoptimaliseerd kan worden
  • Change management; overbruggen van verschillende denkwijzen en culturele verschillen tussen Westerse en CEE bedrijven. Implementeren van voorstellen en optimalisatieslagen
  • General Management: voor lopende bedrijven en al lopende bedrijfsactiviteiten.
  • Project Management: bouw- en verbouw, fysiek inrichten van de logistieke ketenorganisatie (Supply Chain) in distributiecentra, in retail- en andere (productie-)bedrijven

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van cookies. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer info