De internationale bestseller Mary van de Nederlandse auteur Anne Eekhout is recentelijk in het Tsjechisch verschenen in de vertaling van Veronika ter Harmsel Havlíková.

De Nederlandse bestseller Aleksandra van Lisa Weeda is net verschenen in het Tsjechisch in de vertaling van onze Blanka Juranová.

Boheemse kerst

Een jubileumproject van Projectkoor Festina Lente olv Dirkjan Horringa
mmv La Pellegrina Kamerorkest en Tsjechische solisten.

Brief voor de koning van Tonke Dragt komt in de vertaling van Jana Pellarová-Irmannová in het Tsjechisch uit.

Museum MORE in Gorssel heeft zondag 6 februari een unieke tentoonstelling van Tsjecho-Slowaaks realisme geopend. Ons kwam de eer toe om voor deze tentoonstelling het catalogus te vertalen. De tentoonstelling is tot 8 mei geopend en zeker het bezoek waard.

In het Tsjechisch is inmiddels het derde boek van de Nederlandse bestsellerauteur Kluun verschenen.

Hoofdpagina » Nieuws » Nieuws » Anne Eekhout Tsjechisch

Anne Eekhout Tsjechisch

14.09.2023
Anne Eekhout Tsjechisch

Alles wat u moet weten over Mary Shelley, Frankenstein en angst


Misschien kent niet iedereen haar naam, maar iedereen kent zeker haar beroemdste werk. Het personage van Frankenstein, en nog meer zijn angstaanjagende monster, zijn zo diep in de menselijke cultuur verankerd dat ze onmogelijk vergeten kunnen worden.

Maar hoe zit het met Mary, de schepper van dit onsterfelijke, tijdloze monster? Leer meer over haar leven in deze fascinerende biografische roman. De Nederlandse auteur Anne Eekhout weet de sfeer van het begin van de 19e eeuw getrouw en levendig weer te geven.

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van cookies. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer info