In het Tsjechisch verschijnt op dit moment Hebben en zijn, een roman van de beroemde Vlaamse schrijver Dimitri Verhulst, die op een unieke, geestige, maar ook filosofische manier de lezer laat nadenken over leven en dood.

De beroemde Vlaamse schrijver Stefan Hertmans bezoekt Praag in het kader van de boekenbeurs Svět knihy, waar hij op 25 mei om 11:15 uur optreedt op de Praagse Výstaviště.

Op 4 mei 2024 om 14.00 uur treedt de Nederlandse journaliste Caroline de Gruyter op tijdens het United Islands of Prague Festival (Střelecký ostrov, DJ Stage). 

De nieuwe roman van de Nederlandse winnaar van de International Booker Prize Lucas RijneveldMijn lieve gunsteling, is net verschenen in het Tsjechisch.

De internationale bestseller Mary van de Nederlandse auteur Anne Eekhout is recentelijk in het Tsjechisch verschenen in de vertaling van Veronika ter Harmsel Havlíková.

De Nederlandse bestseller Aleksandra van Lisa Weeda is net verschenen in het Tsjechisch in de vertaling van onze Blanka Juranová.

Hoofdpagina » Nieuws » Nieuws » Een nieuwe Dimitri Verhulst in het Tsjechisch

Een nieuwe Dimitri Verhulst in het Tsjechisch

21.06.2024
Een nieuwe Dimitri Verhulst in het Tsjechisch

Welkom in de mysterieuze wereld waar de doden moeten afkicken van het leven.

In zijn nieuwe roman Hebben en zijn neemt Dimitri Verhulst ons mee naar een kliniek waar Malodot, na een fataal auto-ongeluk, onverwacht terechtkomt. Hier moet Malodot eerst het leven leren loslaten voordat hij volledig dood kan zijn. Faalt hij, dan begint zijn bestaan opnieuw, van begin tot eind, op exact dezelfde manier.

De Tsjechische vertaling is hier verkrijgbaar.

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van cookies. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer info