De internationale bestseller Mary van de Nederlandse auteur Anne Eekhout is recentelijk in het Tsjechisch verschenen in de vertaling van Veronika ter Harmsel Havlíková.

De Nederlandse bestseller Aleksandra van Lisa Weeda is net verschenen in het Tsjechisch in de vertaling van onze Blanka Juranová.

Boheemse kerst

Een jubileumproject van Projectkoor Festina Lente olv Dirkjan Horringa
mmv La Pellegrina Kamerorkest en Tsjechische solisten.

Brief voor de koning van Tonke Dragt komt in de vertaling van Jana Pellarová-Irmannová in het Tsjechisch uit.

Museum MORE in Gorssel heeft zondag 6 februari een unieke tentoonstelling van Tsjecho-Slowaaks realisme geopend. Ons kwam de eer toe om voor deze tentoonstelling het catalogus te vertalen. De tentoonstelling is tot 8 mei geopend en zeker het bezoek waard.

In het Tsjechisch is inmiddels het derde boek van de Nederlandse bestsellerauteur Kluun verschenen.

Hoofdpagina » Lessen Tsjechisch en Nederlands

Lessen Tsjechisch en Nederlands

Tsjechische les

Moedertaalsprekers met pedagogische ervaring geven Tsjechische les op basis van het Nederlands. Les in kleine groepjes of individueel. Mogelijkheid om lessen via skype te volgen. Wilt u Tsjechisch leren met het uitleg van grammatica en regels in het Nederlands? Dan bent u hier op de juiste plek.

Nederlands voor Tsjechen en Slowaken

Nederlands voor Tsjechen en Slowaken - Nederlands als tweede taal voor Tsjechisch- en Slowaakstalige studenten. Ben je op Erasmus in Nederland of België, werk je of ga je in Nederland of België werken, volg lessen Nederlands via skype en leer efficiënt, snel en goed Nederlands spreken.

Inburgeringscursussen Nederlands

Op grond van erkend lesmateriaal bereiden we candidaten voor op het basisexamen inburgering en de oefentoets Nederlandse taal.

Voorbereiding voor IB examens Nederlands

Op basis van de jarenlange samenwerking met internationale scholen bieden we individuele voorbereiding voor het van Nederlands in het kader van de IB examens.

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van cookies. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer info