De nieuwe roman van de Nederlandse winnaar van de International Booker Prize Lucas RijneveldMijn lieve gunsteling, is net verschenen in het Tsjechisch.

De internationale bestseller Mary van de Nederlandse auteur Anne Eekhout is recentelijk in het Tsjechisch verschenen in de vertaling van Veronika ter Harmsel Havlíková.

De Nederlandse bestseller Aleksandra van Lisa Weeda is net verschenen in het Tsjechisch in de vertaling van onze Blanka Juranová.

Boheemse kerst

Een jubileumproject van Projectkoor Festina Lente olv Dirkjan Horringa
mmv La Pellegrina Kamerorkest en Tsjechische solisten.

Brief voor de koning van Tonke Dragt komt in de vertaling van Jana Pellarová-Irmannová in het Tsjechisch uit.

Museum MORE in Gorssel heeft zondag 6 februari een unieke tentoonstelling van Tsjecho-Slowaaks realisme geopend. Ons kwam de eer toe om voor deze tentoonstelling het catalogus te vertalen. De tentoonstelling is tot 8 mei geopend en zeker het bezoek waard.

Hoofdpagina » Nieuws » Nieuws » Brief voor de koning

Brief voor de koning

31.10.2022
Brief voor de koning

Het beste Nederlandse kinderboek van de afgelopen halve eeuw, geliefd bij generaties en vertaald in vele talen. Bovendien een van de favoriete boeken van koning Willem Alexander.


Er is ook een film van gemaakt en het verhaal is als serie te bekijken op het platform Netflix.
Maak de kinderen in je buurt blij deze kerst of zet een goede kop koffie en ga terug naar je kindertijd op kille herfstavonden. U zult er geen spijt van krijgen.

De boekpresentatie vindt plaats op 9 november 2022 om 17.30 uur in Vyšehrad, TA KAVÁRNA, Na Topolce 1b, Praag 4 - Nusle. Kom een praatje maken met de vertaalster en geniet van een mooi boek! U bent van harte uitgenodigd!

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van cookies. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer info