De beroemde Vlaamse schrijver Stefan Hertmans bezoekt Praag in het kader van de boekenbeurs Svět knihy, waar hij op 25 mei om 11:15 uur optreedt op de Praagse Výstaviště.

Op 4 mei 2024 om 14.00 uur treedt de Nederlandse journaliste Caroline de Gruyter op tijdens het United Islands of Prague Festival (Střelecký ostrov, DJ Stage). 

De nieuwe roman van de Nederlandse winnaar van de International Booker Prize Lucas RijneveldMijn lieve gunsteling, is net verschenen in het Tsjechisch.

De internationale bestseller Mary van de Nederlandse auteur Anne Eekhout is recentelijk in het Tsjechisch verschenen in de vertaling van Veronika ter Harmsel Havlíková.

De Nederlandse bestseller Aleksandra van Lisa Weeda is net verschenen in het Tsjechisch in de vertaling van onze Blanka Juranová.

Boheemse kerst

Een jubileumproject van Projectkoor Festina Lente olv Dirkjan Horringa
mmv La Pellegrina Kamerorkest en Tsjechische solisten.

Hoofdpagina » Nieuws » Nieuws » Een vlucht regenwulpen in het Tsjechisch

Een vlucht regenwulpen in het Tsjechisch

09.10.2019
Een vlucht regenwulpen in het Tsjechisch

Geachte vrienden,

Graag willen we U uitnodigen voor de doop van de Tsjechische vertaling van het boek van Maarten ‘t Hart ,Een vlucht regenwulpen‘, uitgegeven door de uitgeverij Prostor. De avond in de aanwezigheid van de vertaler Lukáš Vítek en het familielid van de auteur mw. Margreet De Boer zal begeleid worden door Veronika ter Harmsel Havlíková.

Uit de Tsjechische vertaling leest Jaromír Typlt, voor de musicale

begeleiding zorgt Zdeněk Samec.

Wanneer: Op 17 oktober 2019 om 19:30 uur

Waar: In het boekhandel en literair café Božská lahvice, Italská 13, Praag 2,

www.bozskalahvice.cz

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van cookies. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer info