De beroemde Vlaamse schrijver Stefan Hertmans bezoekt Praag in het kader van de boekenbeurs Svět knihy, waar hij op 25 mei om 11:15 uur optreedt op de Praagse Výstaviště.

Op 4 mei 2024 om 14.00 uur treedt de Nederlandse journaliste Caroline de Gruyter op tijdens het United Islands of Prague Festival (Střelecký ostrov, DJ Stage). 

De nieuwe roman van de Nederlandse winnaar van de International Booker Prize Lucas RijneveldMijn lieve gunsteling, is net verschenen in het Tsjechisch.

De internationale bestseller Mary van de Nederlandse auteur Anne Eekhout is recentelijk in het Tsjechisch verschenen in de vertaling van Veronika ter Harmsel Havlíková.

De Nederlandse bestseller Aleksandra van Lisa Weeda is net verschenen in het Tsjechisch in de vertaling van onze Blanka Juranová.

Boheemse kerst

Een jubileumproject van Projectkoor Festina Lente olv Dirkjan Horringa
mmv La Pellegrina Kamerorkest en Tsjechische solisten.

Hoofdpagina » Nieuws » Nieuws » De stamhouder in Bratislava

De stamhouder in Bratislava

06.04.2017
De stamhouder in Bratislava

Tijdens het jaarlijkse literaire evenement Literature Night wordt er in de Slowaakse hoofdstad ook uit De stamhouder voorgelezen. Het boek is vorlopig alleen in het Tsjechisch verschenen, maar het voor te lezen hoofdstuk is wel in het Slowaaks vertaald. De Tsjechische vertaling zal ook in Slowakije verkrijgbaar zijn.

Meer informatie op: Noc literatúry.

Voor onze dienstverlening maken we gebruik van cookies. Door gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer info